KIRIKKALE
24°
03:10

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’ye değer katacağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akyön, “Kırıkkale’nin çehresini değiştirecek, Kırıkkale’ye büyük değer katacak yatırımlara imza atacağız” dedi.


ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor. Sahada hem vatandaşların hem de esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Akyön, Kırıkkale’de bulunan muhtarlar ve basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatan Akyön, projeleriyle Kırıkkale’de değer katacaklarını dile getirdi.

ARTIK KABUĞUMUZU KIRMA VAKTİ
Akyön, Kırıkkale’nin her alanda en iyi hizmeti alması için mücadele edeceklerini söyledi. Yapacakları projeleri sine vizyon eşliğinde katılımcılara izlettiren Akyön, Kırıkkale’nin spor, kültürel, sanatsal, eğitim ve birçok noktada önemli yatırımlar alacağını dile getirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Akyön, “Kırıkkale’nin artık kabuğunu kırmaya, artık alacağı büyük yatırımlarla değişime ihtiyacı var. İnşallah bizlere şans verildiği taktirde bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

HER ZAMAN KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Bugüne kadar ayrıştıran olmadığını, Kırıkkale için bütünleştirici olduğunu ifade eden Akyön, “Her zaman Kırıkkale için çalıştım. Bana verilen görevlerde Kırıkkale’nin daha ileriye taşınması noktasında mücadele verdim. İnşallah yapacağımız çalışmalarla birlikte Kırıkkale Belediyesi kimsenin görmediği ve tanıyamadığı güzel yatırımlarla dolu bir belediye olacak” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Üst geçidi kullanmayan yaşlı adam canından oldu

İlginizi Çekebilir

696 nüfuslu ilçe: Çelebi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47707

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171